Les sabates noves (Els petitons Book 2) (Catalan Edition) por Pia Vilarrubias

Les sabates noves (Els petitons Book 2) (Catalan Edition) por Pia Vilarrubias
Titulo del libro : Les sabates noves (Els petitons Book 2) (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : November 28, 2018
Autor : Pia Vilarrubias
Número de páginas : 15
Editor : Edittionarius

Les sabates noves (Els petitons Book 2) (Catalan Edition) de Pia Vilarrubias está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Pia Vilarrubias con Les sabates noves (Els petitons Book 2) (Catalan Edition)

La Tina estrena unes sabates de color vermell. De camí a l’escola salta i balla contenta i les ensenya a tot-hom. I quan arriba a casa les torna a guardar perquè no les vol embrutar.

Una història sobre la il·lusió́, l’autoestima i la comunicació.

Amb la col·lecció Els Petitons hem recuperat els contes sense paraules de la Pia Vilarrubias publicats per la Editorial Joventut fa 40 anys. Dibuixen fets quotidians com llevar-se, rentar-se, vestir-se o anar a l’escola; perquè els nens els puguin explicar als seus amics, germans, pares i Mestres. Fent servir la seva pròpia llengua i segons les seves possibilitats.

Les històries sense paraules els resultaran familiars i son un estímul per a moure als nens de 1 a 4 anys a parlar i una ocasió pels adults de trobar-se amb ells en un espai comunicatiu de qualitat, sense presses. Es tracta d’observar i trobar un sentit en cada imatge per que “és parlant que els menuts aprenen a trobar maneres de dir”.

Sobre l'autora

S’inicia en la il·lustració a principis de 1970 amb ocasió d’una llarga estada a Ginebra que li permet ampliar la seva formació a l’Institut Jean-Jacques Rousseau. A l’escola adjunta “École Maternelle Maison des Petits” de Ginebra es posa en contacte amb les corrents psico-pedagògiques més innovadores del moment. El pensament de Jean Piaget li aportarà una nova mirada sobre la manera d’entendre l’educació i l’ofici de mestra.

És llavors que uneix la seva doble vocació de dibuixant i pedagoga en la creació d’una col·lecció de curtes històries dibuixades, que, a manera de metàfores, permeten connectar petits i grans amb situacions afectives i de descoberta pròpies del món infantil.

50 Històries publicades fins ara.