Aneu sempre al bosc (Catalan Edition) por Omor Sani

Aneu sempre al bosc (Catalan Edition) por Omor  Sani
Titulo del libro : Aneu sempre al bosc (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : November 19, 2018
Autor : Omor Sani
Número de páginas : 1449

Aneu sempre al bosc (Catalan Edition) de Omor Sani está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Omor Sani con Aneu sempre al bosc (Catalan Edition)

Entrem a l'ascensor amb algunes altres persones, certament no és la multitud que ha estat en el nostre primer viatge en ascensor. Vam anar a la cantonada de l'ascensor aturat en la mateixa posició que vam tenir aquesta primera vegada només que aquesta vegada estàvem mantenint unes poques polzades d'espai entre nosaltres.

No sé on vaig trobar el valor per fer-ho, potser va ser perquè no vull que això sigui una oportunitat perduda, però em va tocar el maluc i va tirar d'ella perquè els nostres cossos estaven en contra de l'altra vegada més. Vaig sentir panteixar com jo la vaig atreure cap a mi, ella em va tornar la mirada i els nostres ulls es van trobar i veig el desig en els seus ulls i vaig saber que volia això tant com jo. Les altres persones a l'ascensor no es van donar compte una cosa, ella només s'havia mogut cap enrere una polzada o dos, però per a nosaltres va ser un gran salt.

Arribem al nostre pis, em va prendre de la mà i la va conduir cap a la meva habitació. Tan aviat com vam entrar a l'habitació que la vaig atreure cap a mi. La vaig besar i ella em va tornar el petó amb avidesa. Em vaig meravellar de la sensació del seu cos contra el meu. Sense trencar el nostre petó Em vaig lliscar la cremallera a la part posterior del seu vestit cap avall. Vaig començar a lliscar cap avall sobre les seves espatlles quan em va aturar.

"Podem apagar els llums?" xiuxiuejar "No he estat nua davant d'un altre home en un llarg temps."

Vaig apagar els llums i l'habitació es va sumir en la foscor. L'única llum que ve de les llums de la ciutat fora de la finestra. Vaig tornar al seu vestit i ella va començar a descordar-se la camisa. El seu vestit va caure a terra com la meva camisa es va desprendre. Ens vam besar de nou però aquesta vegada els seus pits nus es van pressionar contra el meu pit nu.

Encara petons, les meves mans van explorar la seva esquena i les espatlles. Vaig moure les mans als meus malucs i va començar a lliscar les seves calces cap avall. Les seves mans estaven en el meu cinturó, afluixant els pantalons. Després de molt furgar i sortir pantalons de cames estàvem els dos nus, encara de peu al costat de la porta de l'habitació.

No hi ha paraules que van ser pronunciades, simplement gemecs i gemecs mentre que es retorçava un contra l'altre. Ens dirigim al llit, un embull de cossos, les nostres mans anar per tot arreu. La foscor es suma a l'emoció, cada un de nosaltres utilitzant el tacte per explorar el cos de l'altre. No podia tenir prou d'ella, volia sentir, tocar i provar cada part. Els meus dits van traçar per les galtes, coll i dels braços. Vaig besar i la seva focal en el seu coll, la seva pell se sabia tan dolça.