Sød dame (Danish Edition) por Joachim Asmussen

Sød dame (Danish Edition) por Joachim Asmussen
Titulo del libro : Sød dame (Danish Edition)
Fecha de lanzamiento : June 20, 2018
Autor : Joachim Asmussen
Número de páginas : 1427

Obtenga el libro de Sød dame (Danish Edition) de Joachim Asmussen en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Joachim Asmussen con Sød dame (Danish Edition)

"Men jeg beder stadig. Til hvem? Jeg ved det ikke. Jeg kunne ikke huske noget om mit tidligere liv. Nu har jeg kun denne nuværende og deadlock fremtid.
Jeg er for altid adskilt fra civilisationen. Tv og internettet. Jeg læser aldrig en anden ubrugelig artikel om livet for en ligeglad popstjerne. Jeg vil ikke se et idiotisk tv-show. Absolut frigørelse. Vakuum. Adskilthed.
Komplet isolering.

En mand, der flyver ned fra en klippe. Han flyver, armene brede, han føles som en fri fugl, en ørn, fløjter gennem luften. Men det er en illusion, et fald er uundgåeligt. Hvem du ikke ville forestille dig selv, vil du senere eller senere falde. Spørgsmålet er, hvornår.

Jeg klog langsomt en smal skovsti. Til højre var en tæt overgroet med en klippe, en forkert bevægelse og døden ville være lang og smertefuld. Måske er det det værd? Smerten kan skjule den største glæde. Hun kan blive forelsket i kærlighed, hvilket nogle gange giver ikke mindre smerte ...
Benet glider på en bunke af slimede blade, en spasme, der gennemsyrer hele kroppen, et forsøg på at gribe fat på noget. Men hånden finder ingenting. Jeg tager luften i min hånd og prøver at finde den, men for sent forstår jeg, at luften er tom. Flyvningen. Afbrudt. En skarp tæve gennembler gennem brystet, blodige bobler puster og brister på læberne. Livet begynder at falme ... sjælen flyver væk til ingen steder."