La savia del desarrollo (Publicacions de la Càtedra UNESCO) por Alberto Abello Vives

La savia del desarrollo (Publicacions de la Càtedra UNESCO) por Alberto Abello Vives
Titulo del libro : La savia del desarrollo (Publicacions de la Càtedra UNESCO)
Fecha de lanzamiento : February 28, 2013
Autor : Alberto Abello Vives
Número de páginas : 319
Editor : Documenta Universitaria

Descargue o lea el libro de La savia del desarrollo (Publicacions de la Càtedra UNESCO) de Alberto Abello Vives en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Alberto Abello Vives con La savia del desarrollo (Publicacions de la Càtedra UNESCO)

La gradual incorporació de la cultura en els estudis del desenvolupament i el paper d'aquesta en el procés de transformació de les societats modernes constitueixen els motius centrals de les anàlisis proposats en aquest llibre. Les reflexions plantejades ens guien en l'ampliació de la comprensió del comportament de l'individu i la societat en relació a contextos i especificitats complexes.

La saba del desenvolupament proposa un examen per part de múltiples disciplines de la relació entre cultura i desenvolupament a partir d'anàlisis i estudis de casos realitzats per autors que ens conviden a considerar el benestar des d'una perspectiva multidimensional. Els textos recopilats en aquest llibre parteixen de la premissa fonamental que la cultura, tot i que no considerada com una característica única i absoluta, representa una de les dimensions imprescindibles en la tasca d'estudiar l'individu en relació amb el seu entorn social i econòmic.

Els treballs que formen part d'aquest volum s'inscriuen en la tasca de producció acadèmica avançada pel node de la Universitat Tecnològica de Bolívar (Colòmbia) del Laboratori Iberoamericà de Recerca i Innovació en Cultura i Desenvolupament. Aquesta publicació ha estat promoguda pel Programa de Cooperació Interuniversitària i Científica entre la Universitat de Girona (Espanya) i aquesta universitat colombiana que compta amb suport de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament-AECID.